FBAD323B-91DE-4172-AB9C-2B479564203C_1_105_c

Godt at vide om Arbejdsweekenden

Hvert år inviterer Vækstcenteret til et arrangement for Støtteforeningen, folk med gæsteordning, ungegruppen og de fastboende.
Det drejer sig om arbejdsweekenden i den weekend, der før var Bededagsferien.
Det har stået på i mange år med én undtagelse:  under Coronanedlukningen i 2020.

 

Arbejdsweekenden består i fælles arbejde i Centerets mange arbejdsgrupper: mark, park, vedligehold, køkken osv. Her arbejder vi sammen med de fastboende om at give stedet et ekstra løft og vores indsats er et kærkomment bidrag til det krævende arbejde det er at holde Centeret i en ordentlig standard. Samtidig væver det os sammen med de fastboende/herboende til et organisk felt, som er betydningsfuldt for det meditative fællesskab, som udfolder sig omkring Jes og hans undervisning. Vi bliver deltagere i såvel Centerets rodchakra som dets kronechakra. Det er altså Vækstcenteret som arrangerer, inviterer og er vært ved dette arrangement. Og hvert år er der et Støtteforenings-aften-arrangement indlejret heri. Det har f.eks. været oplæg om arbejdet med Børns Livskundskab ved Helle Jensen og Katinka Gøtzche, Naturkundskab og bæredygtighed ved Rasmus Ejrnæs og Morten D.D., arbejdet med en bæredygtig udvikling i en Østgrønlandsk bygd ved Pernille Thorup. Og det har været musikarrangementer med vokalgruppen Iki og med Mads Jakob Haagen.

Dette er vigtigt at forstå: dette arrangement er ikke i Støtteforenings regi (selvom medlemmerne bliver inviteret) og invitationerne kommer derfor fra kontoret på Vækstcenteret. Datoerne ligger fast: det der før var Bededagsferien (to weekender før Kr. Himmelfartsdagene) og selvom Centeret ikke sender invitationer ud før lige inden arrangementet, så kan man faktisk regne med at det bliver til noget.

Alle henvendelser om Arbejdsweekenden skal derfor rettes til kontor@vaekstcenteret.dk.

 

Oktober 2022